Vianočné degustačné kolekcie

Dátum uverejnenia: 9.12.2018, 19:04:48
Autor: Vino Dei Vini

Vážení zákazníci, pre nadchádzajúce predvianočné obdobie sme pre Vás pripravili niekoľko špeciálne vybratých kolekcií vín v akciových cenách. Veríme, že budú nie len ideálnym vianočným darčekom pre Vašich najbližších, ale aj obohatením výnimočných okamihov najkrajších chvíľ roka.

V ponuke nájdete vína z domácej produkcie ako i vína svetových producentov so zľavami až do výšky 18%. Každým dňom dopĺňame našu ponuku a tak nezabudnite sledovať stránku. Veríme, že i Vy si vyberiete svoje vína vín!



Vianoce 2018 - Vertikal Taurasi Bosco Faiano Gift box / zľava až do výšky 8%
V ponúkanej šestici vín Vertikal Taurasi Bosco Faiano Vám prinášame jedinečnú zostavu troch archívnych Taurasi. Môžete si vychutnať po 2 fľaše Taurasi Bosco Faiano ročník 2001, Taurasi Bosco Faiano ročník 2003 a Taurasi Bosco Faiano ročník 2009 V troch rozdielnych ročníkoch môžete skúsiť vína v čase ich fľašovej zrelosti a zároveň sa sami presvedčiť o proklamovanej dlhovekosti tohto vína.

Vianoce 2018 - Strekov 1075 / zľava až do výšky 16%
V kolekcii nazvanej Strekov 1075 sme Vám nakombinovali šesticu vín rovnomenného vinárstva zo Strekova. Skúste aj vy vína, ktoré oceňujú konzumenti na takmer všetkých kontinentoch a sú v ponuke popredných svetových reštaurácií ovenčených michelinskými hviezdami.

Vianoce 2018 - Martin Pomfy Selection / zľava až do výšky 18%
V kolekcii Martin Pomfy Selection sme pre Vás pripravili šesticu vín rady Selection z produkcie Martina Pomfyho. Mimo aktuálnych kúskov kolekcia obsahuje aj dva návraty do minulosti, dávnejšie vypredané vína - Cabernet Sauvignon Selection 2012 a Frankovku modrú Selection 2011.
 
Vianoce 2018 - Starý svet exkluzív / zľava až do výšky 18%
V kolekcii Starý svet exkluzív sme pre Vás pripravili šesticu výnimočných vín z Európy. Každé z nich sa radí k absolútnej elite starého kontinentu a zaujme svojou jedinečnosťou a prémiovou kvalitou.
 
Vianoce 2018 - Rodinné vinárstvo Kasnyik / zľava až do výšky 18%
Rodinné vinárstvo Kasnyik je zakladajúcim členom občianskeho združenia Autentista Slovakia. Vinohrady Rodinného vinárstva Kasnyik sú skryté medzi strekovskými kopcami, v centre strekovského vinohradníckeho regiónu.
 
Vianoce 2018 - Prosecco / zľava až do výšky 18%
V kolekcii Prosecco sme Vám namiešali šesticu bubliniek vinárstva Azienda Agricola Conte Collalto, jedného z najstarších talianskych vinárskych podnikov vôbec.
 
Vianoce 2018 - Champagne / zľava až do výšky 18%
V kolekcii Champagne sme Vám namiešali šesticu bubliniek vinárstva Champagne Dosnon, z kráľovstva francúzskych šumivých vín - z oblasti Champagne. 
 
Vianoce 2018 - Prémiový Gigondas / zľava až do výšky 18%
V kolekcii nazvanej Prémiový Gigondas sme Vám namiešali päť prémiových vín tejto apelácie z južnej Rhôny. V súčasnosti je pravdepodobne najexkluzívnejším výberom vín Gigondas v rámci Slovenska!
 
Vianoce 2018 - Primitivo di Manduria / zľava až do výšky 18%
V kolekcii Primitivo di Manduria sme Vám namiešali šesticu Primitív z produkcie obľúbeného vinárstva Cantine San Marzano. Vinárstvo sa v priebehu posledných rokov zaradilo medzi vedúce vinárske spoločnosti v Puglii, so schopnosťou zaručiť stálu, mimoriadnu kvalitu svojich produktov. Jedinečnou pestovateľskou plochou vinárstva je vinica v DOC zóne Primitivo di Manduria s priemerným vekom vinohradov 65 až 85 rokov. Produkuje sa z nej rovnomenné víno s limitovaným množstvom a neopakovateľným charakterom, ktoré si získalo mnoho konzumentov vína na celom svete. I v našom obchode patria produkty Cantiny San Marzano k najpredávanejším talianskym vínam vôbec.
 
Vianoce 2018 - Prémiový nemecký Riesling / zľava až do výšky 16%
V kolekcii nazvanej Prémiové nemecké Rieslingy sme Vám namiešali sedem ikonických Rieslingov vinárstva Weingut Dönnhoff z Nahe.
Vybraná sedmička vín, medzi ktorými sú i dve vína ohodnotené absolutóriom 100 bodov, je v súčasnosti pravdepodobne najexkluzívnejším výberom nemeckých Rieslingov, ktoré je možno na Slovenku kúpiť!
 
Vianoce 2018 - Ikona má meno Château de Beaucastel / zľava až do výšky 18%
Vďaka refrénu z piesne Michala Tučného " Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap, jen tak sedí spolu na terase a popíjejí Châteauneuf-du-Pape", pozná toto víno u nás snáď každý.
V kolekcii Ikona má meno Château de Beaucastel Vám ponúkame v špeciálnej cene sedem ročníkov svetoznámeho červeného Château de Beaucastel Châteauneuf-du-Pape Rouge. Máte tak možnosť skúsiť nové ročníky a zároveň i pootvoriť okno do histórie tohto jedinečného vína.
 
A ďalšie ešte prídu...

Všetky príspevky