Stránka Vino Dei Vini je určená iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Potvrdením veku prehlasujem, že som osoba staršia ako 18 rokov.
Tento Jamón Serrano pochádza zo zvierat, ktoré sa narodili v regióne Salamanca v západnom Španielsku. Boli chované veľmi humánne v okolitých horách a veľkú časť svojho života strávili vonku na pastvinách. Proces vyzrievania je úplne tradičný. Šunky sa sušia v sušiarňach s otvorenými tienenými oknami, cez ktoré preniká horský vzduch. Drtivá väčšina základných šuniek, ktoré sú dnes v predaji je spracovávaná v tepelne regulovaných zariadeniach....
V Španielsku je to tradícia, no za jeho hranicami kúpiť Sobrasadu je skôr výnimočné. Niekedy býva zamieňaná so Soppressou (talianska suchá saláma), ale v skutočnosti je viac podobá pikantnej roztierateľnej klobáske N’duja z južného Talianska. Bravčové mäso sa zmieša so soľou, mletou sušenou sladkou i štipľavou paprikou a prírodnými koreninami, ku konzervácii sa používa iba soľ a konzervačné účinky papriky. Prirodzene sušenie a zrenie horským vzduchom v provincii La Alberca....
Mäso pre toto chorizo pochádza z čiernych ošípaných Ibérico. Ich špeciálne mäso je výrazne tmavo červené a mramorované s aromatickými tukmi, ktoré sa začnú topiť pri izbovej teplote. Aj keď nie sú prasce vykrmované žaluďmi ako pri bellote, chuť mäsa je vynikajúca. Ochutené údenou paprikou má sýtočervenú farbu a zložitú mäsovú príchuť. Pri jeho produkcii neboli použité žiadne konzervačné látky, vrátane dusičnanov. Nakrájajte si Chorizo na...
Mäso pre tento Salchichon pochádza z čiernych ošípaných Ibérico. Ich špeciálne mäso je výrazne tmavo červené a mramorované s aromatickými tukmi, ktoré sa začnú topiť pri izbovej teplote. Aj keď nie sú prasce vykrmované žaluďmi ako pri bellote, chuť mäsa je vynikajúca. Nakrájajte si Salchichon na tenké plátky a podávajte s čerstvým chlebom a pohárom skvelého španielskeho vína.
Mäso pre toto chorizo pochádza z čiernych ošípaných Ibérico, ktoré sa chovajú v malých rodinných skupinách vo veľkých dubových hájoch dehesa v západnom Španielsku. V období od októbra do febrára si prasce pochutnávajú výlučne na sladkých bellotas – žaluďoch a tráve, ktoré sú bohaté na antioxidanty a mäsu dodávajú úžasnú textúru a zdravé vlastnosti (za dané obdobie takmer zdvojnásobia svoju váhu). Traduje sa, že čierne Ibérico...
Mäso pre tento Salchichón pochádza z čiernych ošípaných Ibérico, ktoré sa chovajú v malých rodinných skupinách vo veľkých dubových hájoch dehesa v západnom Španielsku. V období od októbra do febrára si prasce pochutnávajú výlučne na sladkých bellotas – žaluďoch a tráve, ktoré sú bohaté na antioxidanty a mäsu dodávajú úžasnú textúru a zdravé vlastnosti (za dané obdobie takmer zdvojnásobia svoju váhu). Traduje sa, že...
Mäso pre toto chorizo pochádza z čiernych ošípaných Ibérico, ktoré sa chovajú v malých rodinných skupinách vo veľkých dubových hájoch dehesa v západnom Španielsku. V období od októbra do febrára si prasce pochutnávajú výlučne na sladkých bellotas – žaluďoch a tráve, ktoré sú bohaté na antioxidanty a mäsu dodávajú úžasnú textúru a zdravé vlastnosti (za dané obdobie takmer zdvojnásobia svoju váhu). Traduje sa, že čierne...
Mäso pre tento Salchichón pochádza z čiernych ošípaných Ibérico, ktoré sa chovajú v malých rodinných skupinách vo veľkých dubových hájoch dehesa v západnom Španielsku. V období od októbra do febrára si prasce pochutnávajú výlučne na sladkých bellotas – žaluďoch a tráve, ktoré sú bohaté na antioxidanty a mäsu dodávajú úžasnú textúru a zdravé vlastnosti (za dané obdobie takmer zdvojnásobia svoju váhu). Traduje sa, že čierne...