Felsina

Pasta Morelli

Spoločnosť Morelli Pasta bola založená v roku 1860. V súčasnosti už piata generácia tohto rodinného podniku, súrodenci Lucia, Antonio a Marco úspešne pokračujú v tradíciách svojich predchodcov. Všetky produkty Morelli sú jedinečné, ich tajomstvo spočíva v ingrediencii, ktorá sa nenachádza v absolútnej väčšine bežných typov cestovín. Je ňou pšeničný klíčok, srdce samotného zrna, ktorý obsahuje vitamín A, vitamín D ako aj dôležité rastlinné bielkoviny. Počas normálneho procesu mletia obilia, pšeničný klíčok je odstránený z múky čím sa redukuje rýchle kazenie tovaru. Výrobne cestovín sú tak nútené spracovávať múku bez pšeničného klíčku. Vďaka majstrovským výrobným metódam Morelli Pasta pšeničný klíčok, ktorý je vždy čerstvý sa znovu zapracováva do múky. Tradícia tohto jedinečného výrobného postupu dala i vznik sloganu celej spoločnosti „Naše cestoviny sú niečím iné“. Počas mnohých rokov pridávania pšeničného klíčku sa podarilo úspešne vyprodukovať cestoviny s unikátnou a jedinečnou chuťou. Ich úžasná vôňa vyniká už pri varení, voda počas varenia dostáva jemný zelený odtieň ako dôsledok prítomnosti čerstvej ingrediencie pšeničného klíčku.

Cestoviny Morelli sa považujú za najvyššiu kvalitu, nielen kvôli jedinečnosti ich zloženia, zároveň sa pri ich výrobe používa tá najkvalitnejšia hrubá múka, ktorá je spracovaná podľa rodinných tradícií. Spoločnosť produkuje široký rad cestovín, ktoré sú samozrejme bez konzervantov a prifarbovania. Každý skúsený kuchár v Taliansku Vám potvrdí že základom každej skvelej “pasty“ sú prvotriedne cestoviny. S produktmi spoločnosti Morelli Pasta zaručene dostanete skutočne zdravú cestovinu s úžasne bohatou chuťou a plnou konzistenciou.