Rodinný producent pestovateľského šampanského “Grower Champagne“ vznikol na pomery apelácie Champagne pomerne neskoro, v roku 1955 manželským zväzkom Isabelle Farge a Benoist Persevala. Ich predkovia však na pozemkoch vinárstva pestovali hrozno a obilie už mnoho generácií. Pred viac než 200 rokmi rodina Jeana Baptistu Persevala vysadila prvé vinice v dedinke Chamery, neďaleko Remeša, v Montagne de Reims. Práve v tejto dedine dnes rodina vlastní 4.17 hektárov vinohradov vysadených v šiestich rôznych polohách. Väčšia časť vinohradov je vysadená v stredných a vyšších častiach svahov s prevahou vápenito-ílovitej pôdy, menšia na spodných svahoch s vyšším podielom piesku. Všetky vinice sú klasifikované ako 1er Cru a obhospodarované v súlade s trvalou ekologickou udržateľnosťou a rešpektom k prírode, aktuálne s certifikáciou HVE3. V súčasnosti podnik so zapojením Henriho, syna Isabelle a Benoista nastúpil do prechodného režimu pre bio certifikáciu. Dominujú 3 hlavné odrody Chardonnay, Pinot Noir a Pinot Meunier, v roku 2004 k nim pribudli i historické odrody Fromenteau (Pinot gris), Arbanne a Pinot Meslier. V pivnici tradícia a precíznosť, lisovanie klasika Coquard lis, spontánna fermentácia, čiastočná vinifikácia v dubových sudoch. Pomerne veľká zásoba rezervných vín umožňuje produkciu viacerých špeciálov vrátane ročníkoviek. Postupne sa znižuje množstvo síry, v súčasnosti je na úrovni 26 až 30 g/l (jedna pätina normy). Ročná produkcia sa pohybuje na úrovni 30-tisíc fliaš. V súčasnosti podnik produkuje charakteristické bohaté a vyvážené terroirové šampanské s pôvabnou sviežosťou vo veľmi limitovaných množstvách.