Pomôžte slovenským vinárom.

Dátum uverejnenia: 30.3.2020, 10:02:48
Autor: vino dei vini

V tejto ťažkej dobe väčšina aktívnych ľudí vytvárajúca hodnoty je obmedzená vo svojej práci. Sú ľudia, ktorí nemajú príjmy, sú nútení zastaviť svoje výdavky a v núdzovom režime čakať na lepšie časy.

Ako sú na tom slovenskí vinári, ktorí majú svoju výrobu založenú na vlastnej produkcii hrozna?

Reštaurácie, vínne bary, vinotéky a krčmy sú zatvorené a zastavili sa všetky platby za víno. Obchody s potravinami sú síce otvorené, no hlavne pri veľkých hráčoch na pultoch dominujú lacnejšie vína väčšinou z dovozu prípadne len flašované na Slovensku.

Slovenskí vinári nemajú príjmy a v dôsledku celosvetovej epidémie nie je možný ani export do zahraničia.

Slovenskí vinári však nemôžu stopnúť starostlivosť o vinohrad, malo by to dlhodobé následky. Nemôžu teda zastaviť výdavky. Jediná ich šanca, ak sa chcú udržať a veriť v budúcnosť je predaj ich skladových vín.

Pomôžte slovenským vinárom.

Kúpte si ich vína, poskladajte kartón ( minimálne 6 fliaš ) a dopravu Vám kdekoľvek na Slovensku zabezpečíme zdarma. S využitím nášho bonusového systému Vám garantujeme najlepšie ceny na slovenskom webe, identické ceny ako priamo z pivníc samotných vinárov. Môžete si byť istý, že vaše peniaze sa k nim dostanú a spoločne im pomôžeme preklenúť tento úbohý stav.

Portfólio našich slovenských vinárov:

Strekov 1075
 
Rodinné vinárstvo Kasnyik
 
Rodinné vinárstvo Mátyás
 
Bott Frigyes
 
Pivnica Čajkov
 
Tibor Melecsky
 
Martin Pomfy
 
Marvla TINDO
 
Pivnica Brhlovce
 
NABOSO
 
Juraj Zápražný
 
Château Béla

 
ĎAKUJEME!!!

Všetky príspevky