Od roku 2001 Alejandro Luna vedie rodinné vinárstvo, ktoré založil jeho otec Bernardo v roku 1987. Filozofiou vinárstva je produkcia vín s prísnym zameraním na kvalitu a rešpekt k okolitej krajine a k lokálnym odrodám Godello a Mencia. 70 hektárov viníc je vysadených v nadmorskej výške 450 až 900 metrov nad morom. Sú to prevažne južné svahy obsahujúce vápencový íl a rozkladajúcu sa bridlicu. Vek vinohradov odrody Mencia sa pohybuje od 20 do viac než 80 rokov. Vo viniciach sa nepoužívajú žiadne pesticídy ani herbicídy. Všetko hrozno je zberané ručne do 18 kg boxov. Nasleduje starostlivé triedenie strapcov, aby nič nenarušilo želanú kvalitu. Všetky odrody fermentujú samostatne s natívnymi kvasinkami, následne sú umiestnené do dubových sudov na proces vyzrievania a vína sú plné do fliaš bez filtrácie.