Rodinné biodynamické a bio certifikované vinárstvo s obhospodarovanou výmerou 9,50 hektára vinohradov, z ktorých je 95% vysadených Rieslingom, malý zvyšok tvoria Pinot Noir, Sauvignon Blanc a Traminer.. Vinohrady sú vysadené v oblastiach Hallgartener Hendelberg, Frühernberg, Schönhell a Jungfer. V deväťdesiatich rokoch bol rodinný podnik zameraný na produkciu hrozna. Až začiatkom nového milénia Fred Prinz začal fľašovať vína pod vlastným menom a začala tým nová éra rodinného podniku. Vo vinohradoch biodynamický režim, v pivnici pomalé jemné lisovanie celých strapcov, prirodzená sedimentácia, dlhá spontánna fermentácia, zrenie hlavne v nerezových tankoch ktoré dopĺňajú neutrálne dubové sudy, zrenie niekoľko mesiacov na sedimente. Pri spracovaní snaha o zachytenie individuálneho prejavu každej viničnej trate. Výsledkom sú neprikrášlené, úžasne čisté a elegantné vína.